Goedkope-airco.com logo

Vraagcategorie: Bestel en betaal

Is mijn betaling veilig?

Ja, je betaling is veilig. De verbinding wordt beveiligd met een SSL certificaat. Dit is te zien aan het slotje bij onze URL adres.

Hoe snel wordt mijn betaling verwerkt?

Betalingen worden direct verwerkt. iDeal, Paypal, Mister Cash en Creditcard betalingen zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van Goedkope-airco.com.

Kan ik met iDeal betalen?

Ja, je kunt met iDeal betalen. iDeal is het eenvoudig betalingssysteem waar alle grote Nederlandse banken bij zijn aangesloten.

Kan ik met Creditcard betalen?

Ja, je kunt met Creditcard betalen. Creditcard betalingen besteden wij uit aan PayPal om de veiligheid beter te kunnen waarborgen.

Kan ik op factuur betalen?

Ja, achteraf betalen via Klarna is nu mogelijk. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de factuur, die je via Klarna ontvangt betalen. Achteraf betalen is alleen in Nederland mogelijk.

Ik heb geen bevestiging gekregen in mijn mailbox?

De bevestiging e-mail wordt automatisch door ons systeem verstuurd. Toch niet ontvangen? Kijk dan ook in je ongewenste postvak. Staat de e-mail daar ook niet in?  Is er misschien een verkeerde e-mail adres in gevuld? Zoja, dan kun je ons altijd e-mailen op support@goedkope-airco.com.