Goedkope-airco.com logo

Levertijden Goedkope-airco.com

Wij van Goedkope-airco.com vinden een snelle levertijd erg belangrijk voor onze klanten. Omdat wij bijna alle producten uit ons eigen magazijn leveren, kunnen wij je bestelling, indien op voorraad, altijd dezelfde werkdag nog verzenden! Dit geldt niet voor producten/acties van externe leveranciers, dit wordt altijd bij het product op de productpagina aangegeven.

Heb je besteld tijdens werkdagen voor 16.00 uur? Dan garanderen wij dat je pakketje dezelfde dag verzonden zal worden met PostNL of Van Straaten post. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende werkdag in huis.

Uitzondering levertijd bij handmatige overboeking

Bij betaling via overboeking betaalmethode kan het 1-3 dagen duren voordat de betaling door onze externe betaalprovider ontvangen wordt. Vanaf het moment dat je betaling binnen is geldt uiteraard de normale levertijd.

Bezorgingsdagen

PostNL & Van Straaten post bezorgen je bestellingen op de volgende dagen.

Besteld voor 16.00 uur op:Verwachte levering binnen Nederland:
MaandagDinsdag/Woensdag
DinsdagWoensdag/Donderdag
WoensdagDonderdag/Vrijdag
DonderdagVrijdag/Zaterdag
VrijdagZaterdag/Dinsdag
Zaterdag & ZondagDinsdag/Woensdag

Buitenland België & Duitsland

Voor bezorgingen in België en Duitsland is de levertijd helaas langer. Wij zijn afhankelijk van PostNL en Van Straaten post voor de afleverdatum van je bestelling. Vaak duurt een bestelling naar het buitenland 1 of 2 werkdagen extra.

Afwijkende levertijden

Afwijkende levertijden zijn altijd zichtbaar op de productpagina.

Vragen?

Afwijkende Levertijden

Heb je nog andere vragen in verband met onze levertijd, lees dan eerst ons meeste gestelde vragen pagina. Staat je vraag hier niet bij dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.