Goedkope-airco.com logo

Retourformulier

Voor het retourneren van je bestelling vragen wij je om onderstaand formulier in te vullen. In de bevestigingsmail van je bestelling kun je je ordernummer vinden.

Ga je je product retour sturen? Lees onderstaande goed door.

  1. Hygiëne producten zoals bijv, opzetborstels, teen ondersteuners, vibrators of okselpads kunnen bij een geopende verpakking niet worden geretourneerd.
  2. Producten mogen niet gedragen zijn, er vindt tevens geen acceptatie plaats bij vlekken of viezigheid op het product. Het product mag ook niet gewassen zijn.
  3. Het product moet in een onbeschadigde en originele verpakking (zak of doos) worden geretourneerd. (labels horen hier ook bij). De verpakking met zorg verzenden, gelieve hier geen duct tape voor te gebruiken.
  4. De kosten voor het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.
  5. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij Goedkope-airco.com, bewaar de bon van het postagentschap goed.
  6. Geef duidelijk je naam, adres of ordernummer bij je retourzending aan (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en je aankoopbedrag niet terugstorten).
  7. Vul onderstaand formulier in, het invullen van het retourformulier kan binnen 14 dagen na ontvangst, daarna heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Hierna vervalt je herroepingsrecht.
  8. Voor de uitgebreide algemene voorwaarden kun je hier terecht.

Let op:

Wil je een airco of aircooler retour zenden?
Aircooler: bij het retourneren van een aircooler dient de waterbak droog en schoon te zijn. Indien de waterbak nat/gebruikt is of kalkranden heeft vindt er geen acceptatie plaats.
Airco: bij het retourneren van een airco dient de airco droog afgeleverd te worden. Na gebruik kan de airco licht vochtig worden en laat de airco daarom minimaal 24 uur rusten voordat deze terug wordt geplaatst in de verpakking.

In beide gevallen: ontvangen wij het product terug in de product doos. Wij stellen het op prijs als er geen duct tape of andere extreme tape soorten op de doos geplakt wordt.

Wil je een vloerkleed, stoelen of tafel retour zenden?
In verband met andere retourvoorwaarden ontvangen wij graag via support@goedkope-airco.com een bericht. Je ontvangt een retourformulier specifiek voor je zending.
Indien de retourzending niet aan de eisen voldoet vindt er geen acceptatie plaats.

Voldoet je retour niet aan deze eisen dan kan er niet geretourneerd worden en zal je retour geweigerd worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Retouradres

Retour Goedkope-airco.com
Celsiusweg 10
8503 AC Joure