Goedkope-airco.com logo

Vraagcategorie: Bezorgen

Wat kost de verzending?

Verzending bij Goedkope-airco.com is tijdelijk gratis. Behalve voor België, Duitsland en Frankrijk. Hier vragen wij een kleine bijdrage voor.

Hoe lang duurt de verzending?

Producten in eigen voorraad worden voor 16:00 dezelfde dag verzonden, tenzij anders aangegeven! Meer over levertijden lees je hier.

Waarmee wordt mijn bestelling verzonden?

Pakketten en brievenbuspakketjes worden met PostNL verzonden. Ook maken wij gebruik van externe partijen, die contracten hebben met bijvoorbeeld GLS, DPD of DHL.

Krijg ik een Track&Trace code van mijn bestelling?

Wanneer je order in eigen voorraad via de pakketservice van PostNL wordt verzonden, ontvang je automatisch een Track&Trace code in je mailbox. Wanneer je bestelling met briefpost wordt verstuurd ontvang je geen Track & Trace code.

Mijn product is niet binnen 48 uur geleverd, wat nu?

Op elke productpagina vermelden wij een verwachte levertijd. Heb je een verzendbevestiging in je mailbox ontvangen van ons? Dan is je order gegarandeerd verzonden. Helaas kunnen PostNL & Van Straaten post niet 100% garanderen dat alle post de volgende dag wordt bezorgd. In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt het vertraging op in het proces van PostNL &… Lees verder »